Percheziții în mai multe spitale din țară: "Există suspiciuni de corupție privind achiziţiile pentru materiale COVID-19"

Postat la: 03.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Percheziții în mai multe spitale din țară:

DNA anunță faptul că în cursul dimineții de joi, 3 decembrie, se percheziții la mai multe spitale din judeţul Braşov, Harghita şi Iaşi, unde există suspiciuni de corupţie cu privire la achiziţiile de aparatură şi consumabile pentru spitale COVID şi suport COVID.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Braşov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada decembrie 2019 - prezent", precizează DNA într-un comunicat de presă.

În fapt, în cursul zilei de joi, 3 decembrie, au loc 22 de percheziții raza judeţelor: Braşov, Harghita şi Iaşi. Din acestea, patru vizează instituţii publice, iar restul sunt domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţie Generale Anticorupţie şi a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

loading...
PUTETI CITI SI...