Papa Francisc se vaccineaza impotriva COVID: "Exista un negationism suicidar pe care nu stiu sa-l explic"

Postat la: 10.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Papa Francisc se vaccineaza impotriva COVID:

Papa Francisc se alatura celor care se vor vaccina impotriva coronavirusului. Capul Bisericii Catolice a anuntat ca saptamana viitoare va demara campania de vaccinare si la Vatican si el deja si-a facut programare.

„Saptamana viitoare, incepem sa o facem aici (la Vatican) si am o programare, trebuie facut... Cred ca din punct de vedere etic toata lumea trebuie sa se vaccineze, este o alegere etica, pentru ca nu risti doar sanatatea ta, viata ta, dar si viata altora„, a spus Papa pentru televiziunea italiana Canale 5.

In fata vaccinului, „exista un negationism suicidar pe care nu as sti sa-l explic, dar astazi trebuie sa ne vaccinam"., a spus Papa Francisc

Sfantul Parinte a tinut sa transmita un mesaj si celor care refuza sa se vaccineze, scrie hotnews.ro.

„Nu stiu de ce cineva spune: „Nu, vaccinul este periculos", dar daca doctorii il prezinta ca un lucru care poate fi bun, care nu prezinta riscuri speciale, de ce sa nu-l facem?" a mai adaugat Papa Francisc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...
PUTETI CITI SI...