Omul lui Vântu a ajuns administratorul ROMSILVA. Lucrează și la Curtea de Conturi, care controlează ROMSILVA

Postat la: 10.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Omul lui Vântu a ajuns administratorul ROMSILVA. Lucrează și la Curtea de Conturi, care controlează ROMSILVA

Penelistul Gabriel Olteanu a ajuns administrator la Romsilva și este și consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi, care controlează Romsilva. Întreaga sa biografie profesională este o înșiruire de absurdități și instituții corupte, așa că a ajuns consilier acolo unde îi trec pe sub ochi documente despre corupție.

Olteanu este consilierul vicepreședintelui Curții de Conturi, Cosmin Nicula, fost parlamentar PSD. Între 1990 și 1993, potrivit propriului CV, Gabriel Olteanu este „om de afaceri" fara a preciza unde si cu ce domeniu de activitate. Între 1994 și 1996 este reprezentantul pe Hunedoara și Alba al SOV Invest (Vîntu, cel cu FNI-ul), cei care au dat o țeapă grozavă celor 318.000 de investitori cu o schemă piramidală.

În 1997 devine șeful biroului din Hunedoara al Băncii Internaționale a Religiilor, instituție care va fi devalizată ca urmare a „unei acțiuni de crimă organizată și corupție instituționalizată". Devine apoi vicepreședinte al Cooperativei de Credit Deva și apoi director la Astra Hunedoara în anul 2000. Între 2001 și 2002 este consilierul la București al președintelui Astra Asigurări, companie care va fi devalizată de 18 milioane tot de Vîntu. Treaba absolut remarcabilă este că domnul Olteanu face toate aceste minuni fiind doar absolvent al Liceului Industrial Câmpia Turzii. Va termina facultatea abia în 2002, la 38 de ani. Facultatea de la Petroșani, unde este coleg cu mult mai cunoscutul domn Piedone, un alt monument de cinste al țărișoarei, cu care probabil face împreună naveta de 16 ore dus-întors pentru a studia.

loading...
PUTETI CITI SI...