Mugur Mihăescu îi umileşte pe românii care nu ies în stradă, la proteste: "Stau ca melcii acasă! De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăştia?"

Postat la: 07.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Mugur Mihăescu îi umileşte pe românii care nu ies în stradă, la proteste:

Mugur Mihăescu nu înţelege de ce românii nu ies în stradă pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care foarte mulţi au rămas fără loc de muncă.

Comediantul îi numeşte "melci" pe cei care preferă să stea acasă, în loc să se lupte pentru drepturile lor. El le transmite că deşi au pierdut un an şi jumătate din viaţă, aleg să se complacă în mediocritate. "Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greşit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aş mai apăra eu?" a spus Mugur Mihăescu

"Aţi pierdut un an jumate din viaţă, melcilor!" a mai spus actorul. În continuare, Mugur Mihăescu anunţă că nu duce grija zilei de mâine, comparativ cu alţi români. "Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăştia care stau ca melcii acasă?", a mai precizat el.

loading...
PUTETI CITI SI...