Motivul emoționant pentru care un hoț a refuzat să fugă cu banii găsiți în casa de marcat

Postat la: 11.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Motivul emoționant pentru care un hoț a refuzat să fugă cu banii găsiți în casa de marcat

Un hoţ atipic i-a intrigat peste măsură pe poliţiştii din Philadelphia, dar şi pe proprietarul unui magazin unde bărbatul intrase să fure toţi banii.

Când a văzut însă că în casa de marcat nu e o sumă prea mare, hoţul s-a răzgândit şi, întristat de aşa o dezamăgire, i-a mărturisit vânzătorului că avea nevoie de o sumă mare, pentru o operaţie de transplant, vitală fiicei sale. Disperat să obţină cât mai repede bani pentru a-şi ajuta copilul bolnav, bărbatul a intrat în magazin ca să dea o spargere.

Polițist: "I-a cerut toţi banii casierului, dar dintr-o dată şi-a schimbat atitudinea spunând că nu o va mai jefui".

Putea pleca uşor cu câteva sute de dolari, dar s-a lăsat păgubaş. Proprietarul magazinului: "Nu mi-a venit să cred. Avea banii în mână, dar a refuzat să îi ia spunând că nu vor fi suficienţi pentru operaţia de transplant de care are nevoie fiica lui".

Marcat de cele întâmplate, şi gândindu-se cu multă compasiune la drama prin care trece acest hoţ neobişnuit, proprietarul magazinului spune că e dispus să-l ierte.

Reporter: Ce crezi că ar trebui să păţească?
Proprietarul magazinului: E greu de spus. Pentru faptul că a avut un pistol în buzunar şi era gata să îl folosească, ar trebui să fie pedepsit. Dar totodată, noi ca şi societate ar trebui să ajutăm astfel de oameni, nu să-i împingem să facă lucruri disperate care să-i determine să facă uz arme.

Poliţiştii îl caută acum pe bărbat şi spun că îl pot cerceta doar pentru posesia de arme.

Poliţist: "Dacă ai de gând să comiţi un furt, cel mai bun lucru pe care îl poţi face e să nu îl duci la bun sfârşit şi să te răzgândeşti".

Partea bună este ca, impresionaţi, la rândul lor, de povestea hoţului, poliţiştii vor să se mobilizeze şi să-l ajute cu operaţia fetiţei.

loading...
PUTETI CITI SI...