Monica Pop: "Cei 4.500 de oameni au făcut COVID de la vaccin!"

Postat la: 26.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Monica Pop:

Medicul oftalmolog Monica Pop este de părere că cei 4.500 de români care au făcut covid după vaccinare, l-au făcut, de fapt, de la vaccin!

Datele recente arată un număr de peste 4.000 de pacienți infectați cu COVID-19 care au facut boala după vaccinare. Informațiile sunt cu atât mai alarmante, asta însemnând că vaccinurile folosite nu au randamentul anunțat și scontat. Medicul Monica Pop a făcut câteva afirmații dure la adresa autorităților, legate de aceste noi informații:

„Greu de înţeles de ce unii medici nu spun adevăruri! E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin! Ştie orice medic că vaccinurile pot provoca boala! Instruiţi-vă şi veţi vedea! Rog autorităţile şi colegii să nu mai spună lucruri neadevărate oamenilor, nu e moral şi nici benefică inducerea în eroare!", a scris medicul Monica Pop, joi, pe pagina de Facebook.

La startul campaniei de vaccinare anti-covid informațiile sugerau un randament crescut atât pentru Pfizer și Moderna, cât și pentru AstraZeneca ulterior. Numai că, în afară de efectele secundare, aflăm că există 4.500 de persoane infectate după inocularea vaccinului. Conform coordonatorului campaniei, dr. Valeriu Gheorghiţă, 96% din cei declarați infectați au fost vaccinați cu produsul de la Pfizer, 4,6% cu vaccinul produs de Moderna și 0,4% cu vaccinul de la AstraZeneca.

"Mediana timpului scurs de la momentul vaccinării până la momentul în care a fost depistată această infecție a fost de 7 zile. Ceea ce înseamnă că persoanele respective au fost diagnosticate în intervalul de timp în care nu a apărut nivelul de anticorpi la un titlul protector. Foarte probabil vorbim de situații în care acele persoane erau fie în perioada de incubație la momentul vaccinării, fie au fost în fază de infecție asimptomatică sau au fost expuse ulterior momentului vaccinării. Trebuie să știm că perioada de incubație pentru infecția cu SARS-CoV-2 e cuprinsă între 2 și 14 zile.", a precizat dr. Gheorghiţă.

loading...
PUTETI CITI SI...