Momentul cand tânărul din Paris care a decapitat un profesor este încolţit şi împuşcat de poliţiştii francezi

Postat la: 17.10.2020 09:11 | Scris de: ZIUA NEWS

Momentul cand tânărul din Paris care a decapitat un profesor este încolţit şi împuşcat de poliţiştii francezi

Un localnic a filmat momentul în care poliţia franceză îl încolţeste şi împuşcă pe atacatorul care a decapiat un profesor francez pe o stradă dintr-o suburbie a Parisului.

Aflat acasă la părinţi, tânărul care a realizat filmarea a fost surprins de gălăgia pe care o auzea pe stradă. S-a uitat pe fereastră şi a văzut un bărbat care alerga, în timp ce poliţiştii ieşeau din maşini. Din reflex, tânărul a luat telefonul mobil şi a început să filmeze.

Un bărbat l-a atacat şi decapitat pe un profesor francez care ar fi arătat elevilor săi caricaturi cu Mahomed. Imediat după săvârşirea faptei, atacatorul a fugit de la locul faptei. Poliţia locală, însă, alertată de cetăţenii din zona a ajuns repede în zonă şi au reuşit să-l prindă pe atacator în Eragny, un cartier învecinat.

Aceştia l-au somat să se predea, dar acesta ar fi refuzat şi ar fi început să-i ameninţe pe poliţişti, care l-au împuşcat, acest murind la scurt timp după. Potrivit presei franceze, suspectul este un tânăr născut la Moscova, identificat ca Abdulah A., de origine cecenă, în vârstă de 18 ani.

loading...