Ministrul Educatiei și cursul de numerologie unde s-a vorbit despre cipurile din vaccinuri: "E periculos sa promovezi astfel de idei"

Postat la: 11.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Educatiei și cursul de numerologie unde s-a vorbit despre cipurile din vaccinuri:

Ministrul Educatiei promite ca va da sanctiuni, dupa ce Inspectoratul scolar din Galati le-a trimis profesorilor informatii despre un seminar de numerologie.

In jur de 600 de cadre didactice au participat la discutiile la finalul carora organizatorul a invocat teoria conform careia vaccinurile impotriva noului coronavirus ar fi folosite pentru introducerea de cipuri. "Nu numai ca e intolerabil, dar e si periculos sa promovezi printr-o retea a sistemului de educatie astfel de idei. Formarea profesorilor pentru predarea online e infinit mai importanta decat numerologia in acest moment", a declarat Sorin Campeanu, ministrul Educatiei.

Peste 600 de profesori au participat vineri, 8 ianuarie, la cursul de numerologie organizat de Asociatia Numerologilor din Romania. Au invatat cum sa calculeze vibratia destinului elevilor pentru "a-i aduce pe calea cea buna" si cum sa gaseasca "matrita psiho-energo-informativa", astfel incat sa nu mai formeze "ciumpalaci". Cu toate ca nu este avizat de Ministerul Educatiei, a fost promovat de Inspectoratele Scolare din mai multe judete.

loading...
PUTETI CITI SI...