Melania Trump a povestit despre experienţa ei cu COVID-19: "Un carusel de simptome"

Postat la: 15.10.2020 16:56 | Scris de: ZIUA NEWS

Melania Trump a povestit despre experienţa ei cu COVID-19:

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a publicat pe site-ul Casei Albe un eseu despre experienţa ei cu boala COVID-19 în care recunoaşte că a fost îngrijorată de testele pozitive la coronavirus ale familiei sale şi s-a temut pentru fiul său.

Melania Trump a mărturisit că fiul său a fost testat pozitiv la câteva zile distanţă de ea şi preşedintele american, dar nu a prezentat simptome, iar acum testele lor sunt negative. „Într-un fel mă bucur că am trecut prin asta în acelaşi timp pentru că aşa am putut să avem grijă unii de alţii şi să petrecem timp împreună", se arată în eseul ei publicat pe site-ul Casei Albe.

Melania Trump a scris că simptomele ei au fost uşoare, dar că au „apărut toate deodată" şi câteva zile a experimentat un adevărat carusel de simptome: tuse, dureri de cap şi în tot corpul, şi s-a simţit „extrem de obosită" tot timpul. Dar, spune ea, cel mai mare impact al bolii a fost „oportunitatea de a reflecta asupra unor lucruri -familie, prieteni, muncă şi păstrarea sincerităţii faţă de sine".

„După ce soţul meu a fost transportat la Walter Reed ca măsură de precauţie, mi-am petrecut o mare parte din timp reflectând asupra familiei mele. De asemenea, m-am gândit la sutele de mii de oameni din toată ţara care au fost afectaţi de această boală care nu discriminează. Ne aflăm într-o perioadă fără precedent - iar în contextul alegerilor care se apropie cu paşi repezi a fost uşor să fim cu toţii prinşi într-un val de energie negativă".

Ea a spus că a optat pentru un tratament mai natural constând în principal în vitamine şi alimente sănătoase. Prima Doamnă a menţionat că îşi va relua îndatoririle de îndată va putea, sugerând astfel că încă se recuperează în urma bolii.

Preşedintele american spune că este imun după a fost spitalizat şi a primit un tratament cu anticorpi şi se simte „puternic", el de altfel reluându-şi campania electorală imediat ce a primit undă verde de la doctori. Donald Trump a avut însă o formă moderată a bolii, necesitând la un moment dat şi oxigen, iar tratamentul său s-a încheiat abia în urmă cu câteva zile după diagonisticul primit acum două săptămâni.

Donald Trump a recunoscut în faţa susţinătorilor săi că şi fiul său Barron a avut COVID-19, dar că adolescentul de 14 ani a trecut foarte uşor prin boală. „Cred că nici nu a simţit că a avut ceva pentru că ei sunt tineri, au sisteme imunitare puternice şi luptă instant cu boala", a spus el menţionând că fiul său nici nu a fost diagnosticat bine că s-a şi vindecat. „Pentru că asa se întâmplă. Oamenii au boala şi apoi trece. Duceţi din nou copiii la şcoală", a declarat Trump în faţa susţinătorilor săi.

loading...