Mecanic de tren acuzat că a condus beat-mort o garnitură de metrou. Călătorii, nevoiţi să intervină. Reacţia Metrorex

Postat la: 03.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Mecanic de tren acuzat că a condus beat-mort o garnitură de metrou. Călătorii, nevoiţi să intervină. Reacţia Metrorex

Compania Metrorex a anunţat joi că desfăşoară verificări privind incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren acuzat că a condus în stare de ebrietate. Acestea presupun cercetarea în funcţie de circumstanţe conform prevederilor legale şi aplicarea de sancţiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern şi legislaţiei incidente.

„Referitor la informaţiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm ca sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situaţii. Acestea presupun cercetarea în funcţie de circumstanţe conform prevederilor legale şi aplicarea de sancţiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern şi legislaţiei incidente. Mai multe informaţii putem furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfaşurare, neputându-ne antepronunţa asupra rezultatului." potrivit unui comunicat transmis de Metrorex.

Ancheta are loc în contextul în care un mecanic de tren a fost acuzat că a condus beat, miercuri, cu o alcoolemie uriaşă, de 1,46 mg/l, încât după ce a staţionat în staţia Dristor nu a mai putut să mai plece. Câţiva călători au mers la cabină, pentru a vedea ce se întâmplă. Aceştia au observat că mecanicul era beat, încât nu se putea ţine pe picioare, fiind anunţată Poliţia.

loading...
PUTETI CITI SI...