In favoarea McDonald's! Plângere penală pe numele lui Nicuşor Dan pentru abuz în serviciu și trafic de influență

Postat la: 12.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

In favoarea McDonald's! Plângere penală pe numele lui Nicuşor Dan pentru abuz în serviciu și trafic de influență

Primul dosar penal în care este vizat Nicuşor Dan după preluarea mandatului de primar general al Capitalei are la bază o plângere depusă de fostul viceprimar Aurelian Bădulescu. Acesta îl acuză pe Nicuşor Dan de abuz în serviciu şi trafic de influenţă, după ce a prelungit contractul prin care McDonald's beneficiază gratuit de terenurile din jurul restaurantelor sale din Bucureşti.

"Domnule Zaharescu, Orbane, Nicușoare vedeti ce se întâmplă când pui pe ordinea de zi a CGMB ce nu trebuie? Va anunt oficial ca marti 19.01.2021 voi depune plângere penală împotriva: autor - Nicușor Dan, complici - majoritatea care a votat proiectul de hotărâre HCGMB nr. 397/08.12.2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de la art. 297 si art. 291 Cod Penal, respectiv abuz in serviciu si trafic de influenta", scrie Bădulescu pe Facebook.

Aurelian Bădulescu mai zice că Nicuşor Dan a decis cu de la sine putere să prelungească înțelegerea pentru încă 25 de ani, fără ca acest lucru să fie dezbătut conform legii în CGMB, săvârșind astfel infracțiunile de abuz în serviciu și trafic de influență, având complice majoritatea de consilieri PNL-USR-PLUS ce a votat hotărârea pe 08.12.2020. Tot Bădulescu implică în plângerea sa că Nicuşor Dan i-ar fi avut complici și pe Ludovic Orban și ambasadorul SUA Adrian Zuckerman.

loading...
PUTETI CITI SI...