Horoscop 13 aprilie 2019. Capricornii duc lupte și negocieri de pace în familie

Postat la: 13.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 13 aprilie 2019. Capricornii duc lupte și negocieri de pace în familie

Horoscop 13 aprilie 2019 - Berbec:

Ai putea avea o zi deosebit de dificilă, în special în familie, din cauza orgoliului care nu îți va permite să te lași convins de cei dragi să devii mai blând sau mai binevoitor.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Taur:

Vei trăi situații tensionate, mai ales în anturaj sau în familie, semn că există acolo o presiune care nu se poate elibera decât așa, printr-o criză a acestor relații.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Gemeni:

Cauți doar privilegiile în proiectele în care te implici și de fapt, te păcălești singur. Ai avea mult mai mule avantaje, dacă ai accepta să faci eforturi și pentru alții.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Rac:

S-ar putea să suporți foarte greu sau deloc anumite ieșiri temperamentale ale unor apropiați. Intuiția te poate ajuta să descoperi atitudinea potrivită, ca să nu îi rănești și tu.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Leu:

Culegi din jur mai ales impresiile negative despre tine și activitatea ta profesională. Te amăgești, zicând că așa te vei perfecționa, dar nu faci decât să acumulezi nemulțumiri.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Fecioară:

Ar fi bine să te asiguri că părerile pe care le comunici sunt recunoscute ca fiind ale tale, ca să nu induci în eroare pe vreunul dintre apropiați.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Balanță:

Ai nevoie de resurse interioare foarte serioase pentru a face față unor provocări care te pot da peste cap astăzi. Se anunță momente foarte tensionate în familie.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Scorpion:

Ar fi de dorit să îți ții sub control dorința de a le impune celor din jur părerile și dorințele tale. Poate că ți se pare un lucru normal, dar nu e și reacțiile vor fi pe măsură.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Săgetător:

Pot să apară discuții aprinse cu cei dragi despre chestiuni delicate, pe care ar fi bine să le gestionezi inteligent, cu calm și cu maximă bunăvoință.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Capricorn:

Ziua de astăzi poate marca o nouă luptă în familie, parte din război, sau o zi în care se negociază un tratat de pace, dar unul sincer, cu cărțile pe masă.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Vărsător:

Sunt posibile conflicte acute cu cei din anturaj sau, cel puțin, o sumedenie de resentimente care se vor acumula, din cauză că nu vei avea ocazia să îți exprimi emoțiile negative.

Horoscop 13 aprilie 2019 - Pești:

Este posibil să îți faci singur un deserviciu printr-o atitudine exagerat de prudentă față de planurile pe care și le-au făcut unii apropiați.

loading...
PUTETI CITI SI...