Guvernul Mondial interzice concepția naturală: Toți bebelușii trebuie să fie crescuți în laborator până în 2030!

Postat la: 09.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Guvernul Mondial interzice concepția naturală: Toți bebelușii trebuie să fie crescuți în laborator până în 2030!

Globalistii de la Forumul Economic Mondial (FEM) fac acum demersuri pentru a controla materialul genetic al fiecărui copil care se va naște pe lume în generațiile viitoare.

Potrivit FEM - vazut deja ca un Guvern Mondial -, omenirea va fi mai bine echipată pentru a face față provocărilor viitorului dacă copiii nenăscuți vor fi supuși editării genetice pentru a se asigura că nu au boli și dizabilități, inclusiv trăsături psihologice pe care elitele le dezaprobă.

FEM pregătește terenul pentru a prelua fiecare aspect al vieții noastre. Tehnologia exista deja, prin editarea genelor prin metoda CASPR, de altfel un om de stiinta din Japonia a editat deja oficial genele a doi gemeni ca sa fie feriti in viata de a contacta HIV.

FEM cere acum ca in cadrul Celei de-a Patra Revolutii Industriale, sa se dezvolte pana in 2030 "pântece artificiale" care vor fi capabile să dezvolte un făt în afara corpului mamei.

Creșterea bebelușilor umani de la zero în laborator ar putea fi posibilă în doar cinci ani, datorită unei noi descoperiri, anunta cei de la FEM.

Acum, cercetătorii din Japonia, finanțați de Forumul Economic Mondial, sunt pe punctul de a putea crea ovule și spermă umană în laborator de la zero, fără a fi nevoie de reproducerea sexuală umană. Aceste ovule și spermatozoizi umani obținuți în laborator se vor dezvolta apoi într-un uter artificial.

Profesorul Katsuhiko Hayashi, un om de știință japonez de la Universitatea Kyushu, care a descoperit deja acest proces la șoareci, crede că mai sunt doar cinci ani până când rezultatele vor fi reproduse la oameni.

Dar există preocupări de ordin etic. Bebelușii ar putea fi concepuți să aibă anumite trăsături cu ajutorul instrumentelor de editare genetică, dând naștere la noțiunea de copil presupus perfect.

Și având în vedere cine finanțează acest proiect, se pune întrebarea: cum crede elita globală că arată specimenul uman perfect editat genetic al viitorului?

Mâna dreaptă a lui Klaus Schwab - seful FEM -, Yuval Noah Harari, cunoscut ca "Profetul" în rândul mulțimii de la Davos, a dublat planurile elitei de a se juca de-a Dumnezeu.

În manifestul său, Homo Deus: O scurtă istorie a viitorului, Harari a lăsat să se întrevadă trăsăturile pe care elitele plănuiesc să le editeze genetic în generațiile viitoare de ființe umane docile și ascultătoare, construind un "catalog genetic de copii".

Harari nu s-a putut abține să reamintească faptul că doar câțiva aleși dintre miliardele de locuitori ai Pământului actual vor fi suficient de norocoși pentru a supraviețui marii depopulări.

Harari a declarat cu entuziasm că Dumnezeu a murit, iar FEM își asumă puteri divine de creație și distrugere. Punerea în aplicare a acestui plan este deja în curs de desfășurare.

loading...
PUTETI CITI SI...