Furtuna Halkidiki. Momentul în care românca și fiul ei au murit, povestit de un martor

Postat la: 11.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Furtuna Halkidiki. Momentul în care românca și fiul ei au murit, povestit de un martor

Furtuna Halkidiki Nea Plagia. O persoană martoră la decesul româncei de 55 de ani și a fiului ei de 8 ani a povestit cum s-a întâmplat tragedia. Cei doi luau masa la o tavernă, sub un foișor, în momentul care a început furtuna.

Vântul extrem de puternic a rănit mai multe persoane care lua masa la acel restaurant. Băiatul a fugit pentru a se salva, însă din vântul l-a înălțat în aer și nu a mai avut nicio sansă. Micuțul a fost declarat mort la spital. Mama sa a fost găsită decedată sub dărămături.

"Vântul a fost atât de puternic încât a pus la pământ copacii și acoperișul foișorului, prizând oamenii sub dărămături. Imaginile erau tragice", a afirmat persoana respectivă pentru greece.greekreporter.com. Un alt martor, care lua masă la aceeași tavernă a descris panica declanșată în momentul în care a început furtuna. "Am fugit în toate direcțiile. Cel puțin 10 persoane au fost rănite", a precizat acesta.

O furtună a lovit miercuri seară regiunea Halkidiki din Grecia. Bilanțul este sumbru: șase morți, inclusiv doi români, un dispărut și peste 100 de răniți. Acoperişul unui restaurant din regiunea Halkidiki s-a prăbuşit peste ei în urma unei vijeli puternice, însoțite de ploaie și grindină. Zona a fost măturată de ape. Șase morți, inclusiv doi români, în paradisul grecesc Halkidiki, după o furtună monstru. Ministerul Român de Externe a confirmat informația.

loading...
PUTETI CITI SI...