Fugea de Poliție! Sofer mort după ce s-a răsturnat cu mașina, avea permisul suspendat si vehiculul neinmatriculat

Postat la: 30.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Fugea de Poliție! Sofer mort după ce s-a răsturnat cu mașina, avea permisul suspendat si vehiculul neinmatriculat

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de Poliție! Individul în cauză avea permisul de conducere suspendat și nu a vrut să oprească la un control de rutină.

Accidentul rutier s-a petrecut în noaptea de luni spre marți. Șoferul s-a răsturnat cu maşina în timp ce fugea de o patrulă de Poliţie care încercase să-l oprească pentru verificări. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocoraştii Colţi a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

„Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea sa. La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţi, conducătorul auto a pierdut controlul volanului. S-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat", precizează sursa citată.

Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat, iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

loading...
PUTETI CITI SI...