Fostul premier PSD Adrian Năstase, scenariu apocaliptic dacă trece moțiunea de cenzură

Postat la: 10.10.2019 10:20 | Scris de: ZIUA NEWS

Fostul premier PSD Adrian Năstase, scenariu apocaliptic dacă trece moțiunea de cenzură

Fostul premier Afrian Năstase, tot mai apropiat de Executivul Dăncilă după debarcarea lui Dragnea, spune că acceptarea moțiunii de cenzură ar crea "haos", în condițiile în care sunt tot mai multe probleme în apropierea noastră "peste ocean".

Adrian Năstase îi recomandă lui Dăncilă să angajeze răspunderea guvernului, în scenariul eșecului moțiunii, și să propună în Parlament o restructurare și o modificare a programului de guvernare:

"Sper ca motiunea de cenzura sa nu fie votata. Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care, in apropierea noastra dar si peste ocean, sunt tot mai multe probleme.

Daca nu va trece motiunea, va fi nevoie de angajarea raspunderii guvernului care sa propuna in parlament si o restructurare dar si o modificare a programului de guvernare - ceea ce se putea face, in opinia mea - si inainte de motiunea de cenzura.

Daca va trece motiunea, acest lucru va fi benefic doar pentru Iohannis, care va putea sa conduca jocul politic pana la alegerile prezidentiale dar si in prima parte a anului viitor", a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

loading...