Explozie urmata de incendiu, intr-o casa din Timisoara. Doua persoane au fost transportate la spital cu arsuri

Postat la: 15.10.2020 11:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Explozie urmata de incendiu, intr-o casa din Timisoara. Doua persoane au fost transportate la spital cu arsuri

O explozie, urmata de un incendiu, s-a produs joi dimineata intr-o casa din Timisoara, un barbat si o femeie fiind transportati la spital cu arsuri pe corp. In locuinta se mai afla un batran imobilizat, care a suferit un atac de panica. Pompierii intervin pentru a stinge incendiul.

O explozie a avut loc, joi dimineata, la o casa de pe strada Karadjici din Timisoara, deflagratia fiind urmata de un incendiu, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis. Acolo s-au deplasat de urgenta o autospeciala de prima interventie, doua autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si 17 pompieri.

In casa se aflau trei persoane. Doua dintre acestea sunt transportate la spital cu arsuri de gradele II si III, fiind vorba de o femeie de 53 de ani cu arsuri de gradul IIB si III pe o suprafata corporala de 30%, si un barbat de 48 de ani, cu arsuri de gradul II/III, pe o suprafata corporala de 15%. Victimele sunt constiente si stabile hemodinamic.

Cea de-a treia victima este un barbat de 81 de ani, imobilizat, care a suferit un atac de panica. El a refuzat transportul la spital. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta atat in interiorul casei, cat si la nivelul acoperisului. Incendiul este localizat si se lucreaza pentru lichidarea acestuia.

loading...