Este Revoltă Mondială. Oamenii împart manifeste si se organizează pentru 20 martie 2021 la marele prostest universal

Postat la: 14.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Este Revoltă Mondială. Oamenii împart manifeste si se organizează pentru 20 martie 2021 la marele prostest universal

Pe social-media se fac grupuri și grupări care detaliază aspectele marelui protest de pe 20 martie 2021. Nu mai este vorba nici pe departe de un simplu act de protest, ci vorbim despre un război social-ideologic între o parte a populației și reprezentanți ai statului care impun măsuri opresive.

Declarațiile publice ale senatoarei Diana Soșoacă și ale altor protestatri cunoscuti, invitați din emisiuni televizate, confirmă că sunt milioane de oameni care s-au răzvrătit împotriva sistemului opresiv, la noi în țară. De asemenea, studiind postările de pe platformele de socializare, am intrat în posesia multor materiale care prevestesc aceste manifestații de mare amploare, scriu cei de la oficialmedia.com. Faptul că nu au fost acceptate opiniile miilor de specialiști din întreaga lume legate de falsul număr al deceselor, faptul că cei mai mulți cetățeni știu că pacienții au fost uciși în spitale din neglijență, din neștiință, sau chiar cu intenție și, mai ales arestarea la domiciliu, obligativitatea purtării măștii și a injectării globale de seruri, toate acestea au determinat peste trei sferturi din populație să își ceară libertatea și dreptul la viață. Menționăm că această mare rovoltă populară este anunțată până acum în 50 de țări.

Vă prezentăm apelul publicat pe social-media:

"Marea Manifestație ce se va desfășura la nivel internațional pe data de #20_Martie a fost deja notificată Primăriei Capitalei ????. Așadar, ne vedem cu toții la Marșul World Freedom Rally unde #România solidarizează ???? ???? ???? cu celelalte #țări din lumea intreagă, precum se vede din imaginea 3. (Uite, chiar așa, nici nu știu cate s-au inscris pana la actuala ????, 40 - 50?)

Marșul va avea atinge puncte însemnate ale luptei pentru drepturi și libertăți și va avea următorul #Traseu:

- Piața Victoriei (startul),

- Piața Romană,

- Piața Universității,

- Coborâre prin Centrul Vechi spre

- Parcul Izvor (la „Alveolă") unde vom și continua #relax_ul libertății în aer liber. Căci vom avea și un „party" tematic ????. Nu vă e dor ????? Mie, foarte. Să crape arahații de ciudă ????????????...

????????????????. Va iesi o maaare Horă, cânt și voie bună, vom #respira_liber, vom #canta_liber, vom #dansa_liber, ne vom #îmbrățișa_liber, vom da curs #voii_bune si #omeniei_libere și neîngrădite, vom fi #normali, asa cum suntem iar nu asa cum vor sa ne transforme alții cu ideologiile lor. #Vom_manifesta_Viața, impreună cu peste 50 de țări din întreaga lume. Cred că nu a mai existat un astfel de Eveniment in istorie pana acum. #Haideti_pe_20 sa ne aducem aminte de noi, sa ne aducem aminte ca suntem vii si liberi...

P.S. - bineinteles ca si acest eveniment va avea un caracter #apolitic fiind unul al Societații Civile, orice incercare de confiscare a acestuia de diversi politiceni fiind strict interzisa si considerata o lipsa de respect la adresa Cetățeanului."

loading...