Elena Lasconi, ziarista care a devenit primar la Alegerile Locale 2020

Postat la: 28.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Elena Lasconi, ziarista care a devenit primar la Alegerile Locale 2020

Elena Lasconi este un nume cunoscut românilor datorită prezenței sale foarte mari pe sticlă. Fosta vedetă de la PRO TV și-a anunțat retragerea din televiziune în primăvara acestui an. Lasconi a devenit primar în Câmpulung Muscel.

Totodată, la scurt timp, cei din public au aflat și motivul pentru care prezentatoarea de la pupitrul Știrilor PRO TV a decis să marcheze această retragere, din fața camerelor de filmat. Elena Lasconi s-a pregătit intens în ultimele luni să candideze pentru Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Fosta ziaristă de renume s-a bucurat și de un mare succes, pentru că a devenit primar.

Odată cu anunțarea primelor rezultate, după închiderea secțiilor de votare din țară, românii au avut surpriza să afle că Elena Lasconi a marcat această reușită. Anunțul despre fosta vedetă PRO TV a fost confirmat și de către Alex Dima, fostul ei coleg din cadrul postului de televiziune. Prezentatorul de la Visuri la Cheie a transmis că Elena Lasconi a devenit primar în municipiul Câmpulung Muscel, acolo unde a candidat din partea USR.

La rândul ei, Elena Lasconi a anunțat că a câștigat la toate secțiile pentru acest oraș, conform numărătorii paralele. Alex Dima a formulat și un mesaj foarte emoționant pentru fosta lui colegă, pe care l-a publicat alături de o imagine cu el și Elena Lasconi, pe Facebook. Surpriza fanilor a fost una pe măsură, deoarece momentul surprins în respectiva fotografie a fost chiar cel în care blondina își lua rămas bun de la colegii ei din PRO TV.

Alex Dima și-a arătat susținerea pentru Elena Lasconi printr-o asemenea postare, publicată în seara de duminică, după aflarea rezultatelor. "Elena Lasconi este primar în Câmpulung Muscel! Felicitări! Tare sunt mândru de tine! În imaginea alăturată este momentul când Elena a plecat din Pro. Știam că va veni ziua când voi publica aceasta poză. Au fost multe lacrimi atunci. Sunt lacrimi și acum. Baftă, Lasco!", a scris Alex Dima, pe contul său de Facebook.

"Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România!", a anunțat Elena Lasconi, în luna martie din 2020, odată cu candidatura pentru Alegerile Locale.

loading...
PUTETI CITI SI...