Deputat: "Masurile restrictive sunt de fapt ca sa ne imbolnaveasca si mai mult si ei sa poata sa guverneze si sa-si vada de treburi!"

Postat la: 04.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Deputat:

Deputatul Gelu Visan arunca o bomba in ceea ce priveste masurile restrictive introduse de guvernanti pentru diminuarea efectelor pandemiei de coronavirus. Inchiderea magazinelor si restaurantelor de la ora 18,00 si intrarea populatiei in case de la ora 20,00 ar fi de fapt pentru sporirea infectiei.

Invitat in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la la Antena 3, realizata de Razvan Dumitrescu, si rugat sa comenteze despre protestul impotriva masurilor restrictive, deputatul Gelu Visan a declarat: "Am informatii clare din interior, de la guvernare, ca masurile astea aberante, care nu au nicio logica, sunt menite, de fapt, sa sporeasca aglomeratia si sa mareasca asftel rata de infectatre cu virus, pentru ca asta vor ei, sa ne imbolnaveasca si mai mult. Daca exista boala ei pot guverna fara sa le pese si fara sa fie trasi la raspundere si astfel pot sa-si vada linistiti de treburile lor..."

loading...
PUTETI CITI SI...