Clotilde Armand îşi pune "hăitașii" să atace un post tv: "Ştiu ce hram poartă Zoltan Teszari!"

Postat la: 16.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Clotilde Armand îşi pune

Clotilde Armand deschide noi frunturi în războiul cu presa, de această dată împotriva Digi 24. Primarul Sectorului 1 isi pune "haitasii" plătiti din bani publici sa atace, de pildă Ionel Stoica, coordonatorul serviciului de presă acuză postul tv de interese ascunse în poveste cablurilor aeriene din Capitală.

"Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1", scrie Ionel Stoica pe Facebook.

Omul lui Clotilde Armand face referire la un articol publicat de Digi24.ro, intitulat "Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet". "Cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei", se arată în articol.

loading...