Cine este femeia găsită moartă la Cernavodă, cu mâinile legate

Postat la: 09.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine este femeia găsită moartă la Cernavodă, cu mâinile legate

Noi detalii apar în cazul profesoarei din Cernavodă, care a fost găsită moartă în propria casă, cu mâinile legate la spate și căluș în gură. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de sora victimei, iar ucigașul este un fost pacient al femeii!

Principalul suspect în cazul uciderii cu brutalitate a profesoarei de psihologie din Cernavodă este un individ care i-a fost pacient în trecut. Surse din anchetă au precizat, pentru adevărul.ro, că bărbatul a fost tocmit ca să schimbe niște obloane la locuința femeii. Polițiștii l-au prins pe suspect, care ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, după crima odioasă. Victima crimei de la Cernavodă se numește Cristina Palu și este profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu" din Medgidia.

Crima groaznică a fost descoperită, joi dimineață, chiar de sora femeii. În jurul orei 9.00, prin apel la 112, pompierii ISU Dobrogea au fost chemați să deblocheze ușa unei locuințe din Cernavodă. La fața locului au ajuns colegii de la Detașamentul Cernavodă, cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, și o ambulanță SAJ. În interiorul casei, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unei femei de aproximativ 50 de ani.

Oamenii legii din cadrul IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, investighează cazul cu suspiciunea de crimă, pentru că femeia găsită decedată în casa ei din orașul Cernavodă și ar fi avut mâinile legate la spate și un căluș în gură. „Echipa Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională (CJRAE) Constanţa îşi exprimă tristeţea fără margini, generată de moartea fulgerătoare a celei care ne-a fost colegă, Cristina Palu, un profesor consilier şcolar cu care ne-am mândrit întotdeauna, un profesionist, dar mai ales un OM care va rămâne mereu în sufletele noastre! Condoleanţe familiei îndurerate!", au transmis colegii Cristinei Palu.

loading...
PUTETI CITI SI...