Cel mai înfiorător loc din Anglia: o insula plină de rămășițe umane vechi și sicrie deschise

Postat la: 11.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cel mai înfiorător loc din Anglia: o insula plină de rămășițe umane vechi și sicrie deschise

O insulă puțin cunoscută, numită „Deadman Island" (insula omului mort), se află largul coastei engleze, în dreptul râului Medway, și este plină de resturi umane vechi.

Insula a fost folosită pentru a îngropa rămășițele condamnaților care au murit la bordul navelor închisori, în urmă cu mai bine de 200 de ani. Pe atunci, guvernul britanic transporta condamnați din întreaga lume către coloniile din Australia. Sute de oameni, cei mai mulți săraci și bolnavi, au fost înghesuiți pe corăbii care deveneau focare de boli. Când acești prizonieri mureau, erau îngropați rapid în morminte nemarcate, astfel încât bolile infecțioase precum holera să nu se răspândească și să provoace o epidemie.

Dar acum, schimbarea mareelor și eroziunea de coastă au scos la suprafață o mulțime de fragmente osoase, cranii și sicrie din lemn care împânzeau odată toată zona. Există și o zonă numită „Golful sicriului", care, după cum sugerează și numele, este plină de sicrie vechi. Localnicii din zonă spun că există tot felul de legende despre câini uriași, cu ochi roșii, care rătăcesc pe insulă.

Insula nu poate fi vizitată și este deținută de Natural England, care spune că este un loc de interes științific special. Insula înfiorătoare a apărut în emisiunea BBC „Inside Out South East" din 2017. Cei din echipa de filmare sunt printre puținii vizitatori care au călcat pe insulă în ultimii ani. Regizorul Sam Supple a spus atunci: „Este ca și cum ai fi pe platoul unui film de groază. Arată suprarealist... sicrie deschise și oase peste tot."

loading...
PUTETI CITI SI...