Ce a făcut un renumit ginecolog din Baia Mare? La un pas de carnagiu ...

Postat la: 09.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce a făcut un renumit ginecolog din Baia Mare? La un pas de carnagiu ...

În cursul serii de sâmbătă, mai multe persoane care participau la o nuntă, la un restaurant din Baia Mare au fost accidentate grav de un autoturism, care a intrat pe trotuar.

Martorii povestesc că, la un moment dat, un autoturism Audi a ajuns pe trotuarul unde se aflau mai mulți nuntași, pe care i-a lovit în plin, după care a "ricoșat" într-un alt autoturism parcat regulamentar. Audi-ul era condus de medicul ginecolog Radu Roman, din Baia Mare, care era atât de beat încât abia se putea ține pe picioare.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de poliție. Două dintre victime au fost transportate de urgență la UPU Baia Mare. Polițiștii l-au testat pe medicul Radu Roman cu aparatul etilotest, acesta indicând o îmbibație alcoolică de 0.93 grame alcool la mie, în aerul expirat. Acest lucru înseamnă că medicul va avea o alcoolemie de 1.8 grame la mie, în sânge.

Polițiștii l-au transportat pe medicul Radu Roman la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Ulterior, acesta a a fost audiat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

loading...
PUTETI CITI SI...