Bărbat de 39 de ani, bătut și aruncat într-o fântână, găsit mort după aproape o lună. Crima a avut loc în Botoșani și există doi suspecți

Postat la: 21.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbat de 39 de ani, bătut și aruncat într-o fântână, găsit mort după aproape o lună. Crima a avut loc în Botoșani și există doi suspecți

Un bărbat de 39 de ani bătut și aruncat într-o fântână din localitatea Ipotești, județul Botoșani, a fost găsit mort la aproape o lună de la crimă.

Politiștii au anunțat, vineri seara, că în urmă cu cinci zile au fost anunțați despre găsirea cadavrului unui bărbat de 39 de ani într-o fântână din Ipotești. A fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul a fost bătut de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi băut în noaptea de 23/24 octombrie 2020. Din primele cercetări a rezultat faptul că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, tinerii aplicându-i mai multe lovituri, după care l-ar fi aruncat-o în fântână. Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate pentru omor.

Tot astăzi au avut loc mai multe percheziții la locuințele celor doi suspecți, fiind ridicate „mai multe mijloace materiale de probă". De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar. Pompierii au intervenit de urgenţă, în data de 30 septembrie, pentru salvarea unei persoane care a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri, în localitatea Puşcaşi, judeţul Vaslui, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Pentru recuperarea tânărului de aproximativ 22 de ani din fântână, salvatorii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. ISU Vaslui a precizat că fântâna avea un diametru de aproximativ 60 de centimetri şi nu avea tuburile de beton introduse în interior. După ce tânărul a fost scos din fântână, paramedicii au început protocolul de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

loading...