Asta schimbă tot! Alexandra și Luiza se cunoșteau?! Apar în aceeași poză, împreună

Postat la: 02.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Asta schimbă tot! Alexandra și Luiza se cunoșteau?! Apar în aceeași poză, împreună

Criminalul Gheorghe Dincă din Caracal a recunoscut, în fața anchetatorilor, că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, după ce le-a luat "la ocazie", iar ancheta se află în plină desfășurare. ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost descoperit în urma expertizării fragmentelor osoase descoperit în cupotorul improvizat de Dincă, iar specialiștii - analizând unele pete de sânge descoperite în locuința criminalului - au concluzionat că este vorba despre sângele Luizei Melencu.

În mediul online - pe pagina "Uniți pentru Alexandra și Luiza - circulă o fotografie în care apare Alexandra Măceșanu, iar alături de ea este o tânără care pare a fi Luiza Melencu. Nu este decât o presupunere, evident, până acum neexistând informații din care să reiasă că victimele lui Gheorghe Dincă se cunoșteau.
Alexandra Măceșanu, alături de Luiza Melencu?

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat, la emisiunea "Marius Tucă Show", că Dincă şi-a recunoscut prima dată faptele în faţa unui poliţist, iar mai apoi în faţa sa şi a unui procuror. Recunoaşterea faptelor a fost în a 3-a zi de anchetă.

"În foişor au stat de vorbă (n.red. - cu poliţistul), după care am fost anunţaţi că dânsul vrea să îşi recunoască faptele. A fost o mărturisire în faţa poliţistului, apoi în curte în faţa mea, a procurorului şi a poliţistului. A spus <>. A luat-o cronologic, dacă îmi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, în detaliu, cum a luat-o la ocazie", a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, ÎN emisiunea "Marius Tucă Show".

Acesta a mai spus că Dincă a relatat că a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fată. Pereţii casei lui Gheorghe Dincă sunt verificaţi cu scannerul, în căutarea de noi probe.

loading...
PUTETI CITI SI...