ANM, prognoză actualizată. Vești negre pentru Capitală

Postat la: 15.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

ANM, prognoză actualizată. Vești negre pentru Capitală

ANM a modificat prognoza pentru următoarele zile. Se pare că vremea se va înrăutăți considerabil, mai ales în Capitală, unde aceștia prevestesc temperaturi scăzute.

ANM a revenit cu o actualizare a prognezei meteo pentru următoarele zile, de această dată fiind vizată strict Capitală care întâmpină diferite schimbări atmosferice.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, mai accentuată miercuri după-amiaza și noaptea, precum și pe parcursul zilei de joi. Temporar se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor atinge 15...20l/mp și izolat 25 l/mp. Temperatura maximă se va situa,miercuri în jurul valorii de 21 de grade, iar joi va fi de 17...19 grade. Temperaturile minime vor fi de 11...13 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată", se arată în comunicatul transmis de ANM.

 

loading...
PUTETI CITI SI...