Un evreu a vrut să sacrifice o oaie pe Muntele Templui: „Este timpul să construim un al treilea Templu evreiesc și să reluăm sacrificiile"

Postat la: 02.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Un evreu a vrut să sacrifice o oaie pe Muntele Templui: „Este timpul să construim un al treilea Templu evreiesc și să reluăm sacrificiile

Un cetățean israelian a fost arestat duminică dimineață în apropiere de Orașul Vechi din Ierusalim, după ce a încercat să aducă o oaie pe Muntele Templului ca sacrificiu, relatează The Jerusalem Post.

Suspectul este un activist religios al mișcării Chozrim L'Har, care militează împotriva „abandonării Muntelui Templului în mâini străine".

Bărbatul a fost reținut de către forțele de ordine după ce a fost localizat în drum spre Munte.

În urma arestării suspectului, mișcarea Chozrim L'Har a avertizat că „nu mai este loc pentru dominația musulmană pe Muntele Templului".

Organizația a promis că sacrificiile vor fi reluate în curând și că cel de-al treilea Templu va fi construit pe Muntele Templului.

„Este timpul să construim un al treilea Templu evreiesc și să reluăm sacrificiile", a declarat organizația religioasă. „Dragă guvern și arabi, vă puneți cu generația greșită", a mai avertizat aceasta.

loading...
PUTETI CITI SI...