Suveranitatea sanitară: Republicanii ripostează împotriva planului OMS de a implementa "guvernarea globală" în timpul situațiilor de urgență

Postat la: 24.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Suveranitatea sanitară: Republicanii ripostează împotriva planului OMS de a implementa

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și partenerii săi de stânga, inclusiv regimul Biden, sunt ocupați să pună la cale următoarea "pandemie" falsă și răspunsul lor de fier la aceasta. Între timp, republicanii din Camera Reprezentanților se pronunță împotrivă.

La 17 mai, membrii republicani ai Congresului au urcat pe podium în timpul unei audieri pentru a-i ataca pe Biden și OMS pentru că au încheiat noi acorduri care vor centraliza răspunsul global la o altă "sperietoare" de boală în întregime în cadrul OMS, anunta Planet Today.

La două zile după ce republicanii din Camera Reprezentanților au avertizat cu privire la complot, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a emis un raport către toate națiunile membre, inclusiv către Statele Unite, reiterând poziția brațului de sănătate publică al Organizației Națiunilor Unite (ONU) că are nevoie de mult mai mult control asupra următoarei crize decât a avut în timpul coronavirusului Wuhan (Covid-19).

Ghebreyesus a remarcat că, pe măsură ce "reapariția bolilor predispuse la epidemii continuă să se accelereze" - acesta este el însuși recunoscând că planul este de a lansa o altă "pandemie" foarte curând - OMS are nevoie de puteri autoritare care să se extindă mult dincolo de boala în sine.

În esență, Ghebreyesus a indicat în raport că OMS trebuie să primească autoritate globală în ceea ce privește foametea, sărăcia, degradarea ecologică, schimbările climatice și inegalitățile sociale și economice. Cu alte cuvinte, OMS vrea să fie regele lumii.

OMS vrea ca Constituția SUA să devină nulă și neavenită în timpul următoarei "urgențe de sănătate publică". Ghebreyesus cere ca toate națiunile membre, inclusiv SUA, să înceapă procesul de stabilire a unei "arhitecturi globale pentru pregătirea, prevenirea, răspunsul și reziliența în situații de urgență în domeniul sănătății (HEPR)", care să includă, de asemenea, "guvernanță globală, finanțare și sisteme HEPR".

Democrații din Congres, împreună cu unii republicani "RINO", și-au exprimat sprijinul pentru planul lui Ghebreyesus, în timp ce unii parlamentari republicani s-au pronunțat împotriva acestuia.

"Dreptul internațional nu prevalează asupra Constituției noastre", a declarat reprezentantul Harriet Hageman (R-Wyo.) la o conferință de presă la Capitoliu. "Biden nu îi poate forța pe americani să urmeze legi și reglementări care nu au fost adoptate de propriul nostru guvern federal".

"Tratatul Organizației Mondiale a Sănătății privind pandemia este foarte vag, ne afectează suveranitatea și ar putea fi exploatat pentru a le spune americanilor de ce fel de asistență medicală au nevoie în cazul unei pandemii globale", a adăugat reprezentantul Tim Burchett (R-Tenn.).

Reprezentantul Ralph Norman (R-S.C.) a fost cel care a organizat forumul deputaților republicani care se opun, în număr de 18, până în prezent, în total.

În numele Statelor Unite, ambasadoarea Pamela Hamamoto se află în prezent în procesul de negociere a termenilor așa-numitului "Acord împotriva pandemiilor" al OMS, sau Tratat împotriva pandemiilor, care urmează să fie semnat de toate cele 194 de națiuni membre ale OMS în 2024.

Semnarea este, de asemenea, programată pentru a include un vot asupra anumitor amendamente la Regulamentul sanitar internațional (RSI), care, de asemenea, intră sub incidența Acordului pandemic al OMS.

"În concluzie, aceste negocieri sunt menite să producă tratate și acorduri obligatorii din punct de vedere juridic, care vor coordona un răspuns unitar între națiunile membre în timpul unei "urgențe sanitare", o mare parte din autoritatea decizională fiind încredințată OMS", a relatat Kevin Stocklin de la The Epoch Times.

"Conform acestor acorduri, OMS ar avea autoritatea de a declara, de exemplu, când este în vigoare o pandemie și de a coordona lanțurile de aprovizionare cu medicamente pentru a asigura o distribuție echitabilă între națiunile membre. Acordurile vorbesc, de asemenea, despre coordonarea globală între OMS și autoritățile naționale de sănătate, cum ar fi CDC, pentru a stabili politici de sănătate, și despre coordonarea între guverne în probleme precum combaterea "dezinformării"."

Agenda globalistă de mare anvergură a OMS pentru lume nu a fost niciodată mai evidentă și mai în fața noastră decât este astăzi, prin schema de Acorduri pandemice a organismului ONU.

loading...
PUTETI CITI SI...