SUA: Desapezirea s-a terminat cu o crimă urmată de sinucidere

Postat la: 03.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

SUA: Desapezirea s-a terminat cu o crimă urmată de sinucidere

Trei americani au murit, în urma unei dispute privind curățarea zăpezii din cartierul în care locuiau. Crima urmată de sinucidere a avut loc în Plains, statul Pennsylvania, a anunțat șeful Poliției locale, Dale Binker, citat de CNN.

Luni dimineața, în jur de ora 09:00, criminalul - Jeffrey Spaide - s-a luat la ceartă cu doi vecini de-ai săi James și Lisa Goy, care locuiau peste drum de el. Totul a pornit de la faptul că cei doi soți și-au curățat zăpada din fața casei, aruncând-o în dreptul locuinței lui Spaide. Jeffrey Spaide i-a rugat pe vecini să se oprească, dar cearta a degenerat rapid. În timp ce soții dădeau explicații, Spaide s-a dus la el în casă și a luat un pistol, apoi a început să-i împuște pe cei doi, "de aproape". Apoi, a intrat din nou în casă și a luat o pușcă AR-15. Revenind la răniți, a început să tragă din nou în ei, "executându-i", a explicat Binker.

Nu ar fi fost prima ceartă dintre cei trei pe tema zăpezii. În urmă cu 2 luni, o altă furtună de zăpadă a aprins discuțiile între vecini. La scurt timp după crimă, poliția a ajuns la fața locului. În acel moment, polițiștii au auzit o împușcătură în interior casei lui Spaide. Bărbatul s-a sinucis. James și Lisa Goy au lăsat în urmă un băiat de 15 ani cu autism. Acesta va fi crescut în continuare de bunicii săi. Binker spune că investigația în acest caz este încheiată.

loading...
PUTETI CITI SI...