Războiul declaraţiilor: Maduro era pe picior de plecare în Cuba, dar a fost oprit de Rusia

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Războiul declaraţiilor: Maduro era pe picior de plecare în Cuba, dar a fost oprit de Rusia

Denunţul lui Mike Pompeo a fost făcut la CNN şi spune: Maduro se îndrepta spre Havana! Iar ruşii răspund imediat: Washingtonul foloseşte fake-news-uri în războiul informaţiilor.

Secretarul de Stat, Mike Pompeo a afirmat într-un interviu la "Situation Room", program al CNN, că liderul venezuelean, Nicolas Maduro, se pregătea să-şi părăsească ţara cu direcţia Cuba, dar a fost oprit de către Rusia. Relatarea aparţine site-ului emiţătorului, care citează cuvintele secretarului: ''Noi am fost cu ochii deschişi toată ziua şi a trecut mult timp până cineva l-a văzut pe Maduro'', a spus Pompeo în interviul acordat lui Wolf Blitzer de la CNN, în emisiunea ''The Situation Room''.

''Se îndrepta spre Havana. Avea un avion care-l aştepta pe asfalt şi din câte am înţeles era gata să plece de dimineaţă, apoi ruşii i-au indicat să rămână'', a spus Pompeo. Purtătorul de cuvânt al minsterului de Externe rus, Maria Zaharova a declarat despre cele spuse de Pompeo la CNN: ''Washingtonul a făcut ce ştie mai bine pentru a demoraliza armata venezueleană, iar acum folseşte ştiri false ca parte a războiului informaţiilor''.

loading...
PUTETI CITI SI...