Putin construiește un "sat conservator" pentru americanii care vor să scape de "ideologia liberală" din SUA

Postat la: 10.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Putin construiește un

Guvernul rus construiește un sat în afara Moscovei pentru americanii și canadienii cu vederi conservatoare care vor să scape de "propaganda valorilor radicale de stânga" din America de Nord.

Rusia se poziționează de ani de zile ca un bastion al valorilor tradiționale bazate pe moștenirea europeană și creștină, în contrast cu liberalismul occidental ateu și decadent - iar acum nord-americanii care doresc să-și crească copiii într-o societate tradițională vor putea face acest lucru.

Timur Beslangurov, un avocat specializat în migrație la VISTA Foreign Business Support din Moscova, a declarat că "aproximativ 200 de familii" cu valori conservatoare doresc să emigreze în Rusia din "motive ideologice". Se așteaptă ca mult mai mulți să solicite dreptul de a emigra atunci când va începe să se răspândească vestea despre acest plan.

"Motivul este propaganda valorilor radicale: Astăzi au 70 de genuri, și cine știe ce va urma", a declarat Beslangurov, citat de RIA Novosti, reluând nemulțumirile deseori folosite de președintele Vladimir Putin împotriva nebuniei de gen corecte din punct de vedere politic a țărilor occidentale.

"Mulți oameni normali emigrează și se gândesc la Rusia, dar se confruntă cu probleme birocratice uriașe cu legea rusă privind migrația", a spus el.

El a spus că administrația regiunii Moscova a dat undă verde construcției satului de expatriați și că acesta va fi finanțat de familiile care se relochează.

Avocatul a mai afirmat că "zeci de mii" de nord-americani fără rădăcini rusești ar dori să se mute în Rusia din motive ideologice similare.

Construcția unui sat de emigranți pentru americani și canadieni nu a fost încă anunțată public de către oficiali.

loading...
PUTETI CITI SI...