O femeie este acuzată că a vrut să vândă Rusiei laptopul furat din biroul lui Nancy Pelosi în timpul asaltului de la Capitoliu

Postat la: 19.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

O femeie este acuzată că a vrut să vândă Rusiei laptopul furat din biroul lui Nancy Pelosi în timpul asaltului de la Capitoliu

Riley June Williams, 22 de ani, este bănuită că a încercat, fără succes, să vândă serviciilor secrete rusești laptopul șefei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, care ar fi fost furat în timpul asaltului asupra Capitoliului, în 6 ianuarie.

Un martor anonim, interogat de autoritățile americane, afirmă că a văzut înregistrări în care Riley Williams lua un laptop din biroul lui Nancy Pelosi. Potrivit acestui martor, citat în actul de acuzare, tânăra voia să trimită laptopul unui contact din Rusia pentru a-l vinde serviciilor secrete externe rusești. Operațiunea a eșuat în cele din urmă, din motive neprecizate, iar Riley Williams ar fi în continuare în posesia computerului.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele tinerei, despre care mama sa spune că a plecat de acasă. Tânăra și-a șters conturile de pe rețelele sociale. În prezent, Riley Williams este acuzată doar de intrare prin efracție și tulburarea ordinii publice, nu și de furt. De altfel, deocamdată nu există indicații oficiale că un laptop lipsește într-adevăr din biroul lui Pelosi, însă FBI a anunțat că situația încă e anchetată, iar situația va fi clarificată, scrie CNN.

loading...
PUTETI CITI SI...