Michael Cohen l-a acuzat pe Donald Trump că a minţit în legătură cu averea sa

Postat la: 28.02.2019 09:09 | Scris de: ZIUA NEWS

Michael Cohen l-a acuzat pe Donald Trump că a minţit în legătură cu averea sa

Fostul său avocat, Michael Cohen l-a acuzat miercuri, într-o audiere în Congresul american, pe Donald Trump că a minţit în legătură cu averea sa, atât revista Forbes, pentru a părea mai bogat, cât şi fiscul, pentru a părea mai puţin bogat, relatează The Associated Press.

Cohen l-a acuzat pe Trump că-şi subevaluează averea pentru a plăti impozite mai mici. Cohen a precizat că Trump nu i-a spus "în mod direct" să mintă Congresul cu privire la un proiect imobiliar prin care dorea construirea unui Trump Tower la Moscova, ci a făcut-o "în felul său". El a declarat că, în timp ce negocia afacerea cu Rusia în timpul campaniei, Trump îl privea în ochi şi-i spunea "nu există nicio afacere în Rusia".

Cohen l-a acuzat miercuri pe succesorul lui Barack Obama, primul preşedinte de culoare din istoria ţării, de rasism. El a declarat sub jurământ că l-a auzit pe Trump spunând că afroamericanii "nu vor vota niciodată cu el pentru că sunt prea proşti". El a declarat că, în timp ce treceau cu maşina printr-un "cartier nevoiaş" din Chicago, Trump a spus că "numai negrii pot trăi astfel". Trump a respins în mai multe rânduri acuzaţii de rasism în trecut. "N-am folosit niciodată remarci rasiste", a spus preşedintele. Cohen a fost audiat miercuri sub jurământ în Comisia de control şi reformă a Executivului din cadrul Camerei Reprezentanţilor.

loading...