Israelul lovește ținte Hamas din Fâșia Gaza. Represalii după atacul din Tel Aviv

Postat la: 26.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Israelul lovește ținte Hamas din Fâșia Gaza. Represalii după atacul din Tel Aviv

Martorii intervievați de agenția Reuters spun că au auzit explozii în Gaza. Oficiali din serviciile israeliene de securitate și presa Hamas au precziat că unul dintre obiectivele lovite de israelieni este o bază navală, situată la vest de orașul Gaza.

De asemenea, trei rachete au lovit o tabără de antrenament a Hamas din nordul Fâșiei Gaza, spun martorii. Reuters notează că ambele obiective au fost evacuate deoarece loviturile israeliene au fost anunțat cu câteva ore înainte. Potrivit Agerpres, premierul israelian Benjamin Netanyahu și-a scurtat vizita în Statele Unite după atacul de la Tel Aviv, în urma căruia șapte persoane au fost rănite. Netanyahu a promis o reacție în forță, cu toate că Hamas a negat orice implicare în privința lansării rachetei.

Mai mult, armata israeliană a anunțat că va trimise efective suplimentare în jurul Fâșiei Gaza și va mobiliza un număr limitat de rezerviști. Aflați de ce un înalt responsabil palestinian a criticat anunţul României privind mutarea ambasadei sale de la Tel Aviv la Ierusalim.

loading...
PUTETI CITI SI...