Și-a facut prietena "cretină" și ea l-a denunțat pentru participarea la violențele de la Dealul Capitoliului. Bărbatul a fost arestat de FBI

Postat la: 25.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Și-a facut prietena

Un bărbat din Pennsylvania a fost denunțat la FBI de către fosta sa prietenă pentru participarea la insurecția de la Dealul Capitoliului după ce acesta a făcut-o „cretină", relatează Insider.

Potrivit unor documente prezentate în instanță, femeia a declarat că a decis să își denunțe prietenul după ce a fost insultată de către acesta. Richard Michetti i-a trimis mesaje text femeii, scriindu-i că „aceasta este țara noastră crezi că trăim ca regii fiindcă nimeni n-a sacrificat nimic?". „Votul a fost fraudat și Trump a câștigat dar ei nu vor să auditeze voturile", a adăugat acesta. Fosta parteneră a lui Michetti a furnizat FBI mesajele text și înregistrări video făcute la o zi după insurecția din 6 ianuarie.

Aceasta l-a identificat de asemenea pe bărbat în alte imagini în care acesta apărea în interiorul Capitoliului american. Agenții FBI au obținut de asemenea o chitanță care arată că Michetti s-a cazat la un hotel din capitala Washington DC în 5 ianuarie. Procurorii americani l-au acuzat de mai multe infracțiuni pe bărbat, acesta fiind eliberat pe cauțiune după ce a compărut marți în fața instanței. Peste 265 de persoane au fost arestate până în prezent de autoritățile americane pentru participarea la violențele din 6 ianuarie care au rezultat în moartea a cinci persoane.

loading...
PUTETI CITI SI...