Greta Thunberg l-a ridiculizat pe Donald Trump: "Atat de ridicol. Calmeaza-te, Donald, calmeaza-te!"

Postat la: 06.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Greta Thunberg l-a ridiculizat pe Donald Trump:

Greta Thunberg, adolescenta suedeza activista pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump intr-un mesaj publicat joi seara pe Twitter, dupa 11 luni de cand presedintele american lua in deradere determinarea ei.

Cand a fost numita, la varsta de 17 ani, "personalitatea anului" de revista Time, Donald Trump a indemnat-o, printr-un mesaj publicat in decembrie 2019, sa isi rezolve "problema legata de controlul furiei" si sa mearga la "un film de moda veche cu un prieten". "Calmeaza-te, Greta, calmeaza-te!", a scris Trump in mesajul care incepea cu remarca "atat de ridicol", la adresa distinctiei oferite de Time.

Joi seara, cand Trump publica mesaje pe Twitter scrise cu litere de o schioapa si facea acuzatii, fara dovezi, privind frauda electorala, Thunberg i-a scris: "Atat de ridicol". Raspunsul ei a fost dat mesajului presedintelui "Opriti numaratoarea!". "Donald trebuie sa isi rezolve problema legata de controlul furiei, apoi sa mearga la un film de moda veche cu un prieten! Calmeaza-te, Donald, calmeaza-te!", a replicat adolescenta. La numai doua ore de la postare, mesajul avea peste 452.000 de aprecieri, dublu fata de cel publicat de Trump.

loading...
PUTETI CITI SI...