Garda de corp personala a regelui Arabiei Saudite, impuscat mortal. Reactii pe retelele sociale

Postat la: 29.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Garda de corp personala a regelui Arabiei Saudite, impuscat mortal. Reactii pe retelele sociale

Garda de corp personala a regelui Salman al Arabiei Saudite, generalul Abdel Aziz al-Fagham, a murit intr-un schimb de focuri in urma unei 'dispute personale', transmit AFP si Reuters, citand media saudite

'Generalul Abdel Aziz al-Fagham, garda de corp a regelui Salman, a murit', a anuntat cotidianul Saudi Gazette duminica. Televiziunea de stat Al-Ekhbariya a relatat ca generalul si-a pierdut viata 'intr-un schimb de focuri la Jeddah (vest) in timpul unei dispute personale'. Postul TV nu a precizat cand si unde exact a avut loc incidentul.

Jeddah, oras-port la Marea Rosie, este locul unde se muta guvernul pentru lunile de vara. Conform presei locale, Faghm fusese si garda de corp personala a fostului suveran Abdullah. 'Odihneste-te in pace, eroule', a scris pe Twitter consilierul Curtii regale, Turki al-Sheikh. Silueta inalta si zvelta a generalului, care veghea indeaproape asupra suveranului, le era familiara sauditilor. Moartea sa a provocat numeroase reactii pe retelele sociale, multi sauditi regretand disparitia acestui 'inger pazitor' al suveranului lor.

loading...
PUTETI CITI SI...