Fostul șef de campanie al lui Trump, trimis 4 ani la închisoare

Postat la: 08.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Fostul șef de campanie al lui Trump, trimis 4 ani la închisoare

În fața instanței, Paul Manafort a spus că are remușcări cu privire la faptele sale și a cerut clemență. El se află într-un scaun cu rotile și așa a apărut și în fața juriului și a judecătorului, la proces, avocații lui spunând că suferă de gută și este depresiv. Fostul șef de campanie al lui Donald Trump s-a ridicat însă în picioare, în timpul citirii sentinței, sprijinindu-se într-un baston.

După pronunțarea sentinței, Manafort, care a cerut "compasiune" din scaunul său cu rotile s-a uitat către soția lui, potrivit dailymail.co.uk. El se află în detenție în închisoarea din Alexandria, SUA, de câteva luni, care vor fi scăzute din cuantumul pedepsei. Judecătorul de 78 de ani, T.S. Ellis, a rezumat cazul în câteva cuvinte: "A ascuns bani de Guvern ca să nu plătească taxe pentru ei. În esență, este vorba de un furt de la toți cei care își plătesc taxele. Dacă nu-și plătești partea, ești exclus din comunitate" a spus judecătorul.

Manafort, nu a vrut să depună mărturie în timpul procesului și a mulţumit judecătorului pentru corectitudine. „Ultimii doi ani au fost cei mai dificili ani pentru mine şi familia mea", a declarat Manafort în faţa judecătorului, potrivit CNN. „A spune că sunt umilit şi ruşinat ar fi o subevaluare grosolană" a adăugat el, potrivit Fox News. El a fost condamnat pentru că nu a declarat milioane de dolari câştigate în calitate de consultant al fostului guvern pro-rus al Ucrainei.

loading...
PUTETI CITI SI...