Fosta asistentă a lui Joe Biden care îl acuză de agresiune sexuală a fugit în Rusia!

Postat la: 31.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Fosta asistentă a lui Joe Biden care îl acuză de agresiune sexuală a fugit în Rusia!

Tara Reade, fostă angajată a Senatului, care l-a acuzat în 2020 pe președintele american Joe Biden de agresiune sexuală, a fugit în Federația Rusă, unde intenționează să obțină cetățenia rusă, scriu publicațiile de propagandă ale Kremlinului.

Tara Reade a susținut o conferință de presă la Moscova, în care a fost prezentată ca „scriitoare, publicistă și fostă asistentă a lui Joe Biden".

"Sunt încă puțin amețită, dar mă simt foarte bine. Mă simt protejată și în siguranță și aș dori să solicit cetățenia rusă și să-i cer președintelui rus Vladimir Putin să-mi acorde această cetățenie", a spus Reade.

În cadrul conferinței de presă, alături de Tara Reade a fost spionul rus Maria Butina, care a petrecut un an și jumătate într-o închisoare americană și acum este deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse. Ea este, speră Reade, cea care o va ajuta să obțină rapid cetățenia rusă.

Reade a numit decizia ei de a fugi la Moscova „dificilă" și și-a cerut scuze „fraților și surorilor ruși pentru poziția agresivă a administrației SUA".

"Sunt bine aici și mai în siguranță. Visez să trăiesc în ambele locuri. Doar să știți că majoritatea cetățenilor americani își doresc cu adevărat să fim prieteni. Îmi place la Moscova, mă simt ca acasă aici", a spus ea.

Tara Reade, în vârstă de 59 de ani, a lucrat drept consilier al lui Joe Biden când acesta era senator de Delaware. În 2020, când candida pentru președintele Statelor Unite din partea Partidului Democrat, ea a spus că în 1993, pe coridorul Senatului, a lipit-o de un perete și a agresat-o. Biden a negat în mod repetat acuzațiile.

loading...
PUTETI CITI SI...