Fabulos! O romanca a ajuns ministrul Sportului in Franta! Cum s-a intamplat

Postat la: 04.09.2018 16:46 | Scris de: ZIUA NEWS

Fabulos! O romanca a ajuns ministrul Sportului in Franta! Cum s-a intamplat

Fosta inotatoare franceza de origine romana Roxana Maracineanu a fost numita, marti, ministru al Sportului in Franta, inlocuind-o pe fosta campioana olimpica de scrima Laura Flessel, care si-a anuntat in cursul diminetii demisia surpriza, relateaza AFP.

Nascuta la 7 mai 1975 in Romania, inotatoarea Roxana Maracineanu este o fosta campioana mondiala la 200 de metri spate si vicecampioana olimpica in aceeasi proba, in 2000, la Sydney, unde a fost invinsa de Diana Mocanu.

Veste uriasa pentru studentii universitatii tehnice din Iasi. Etapa importanta pentru realizarea unui bazin olimpic de inot

Anuntul numirii in functie a fost facut de presedintia franceza. Ministrul Sportului din Franta, Laura Flessel, a anuntat, marti, ca a demisionat din functie "din motive personale". Flessel, fosta campioana olimpica la scrima, care se numara printre cei mai populari ministri din guvernul francez, si-a anuntat demisia cu putin timp inainte de remanierea cabinetului, asteptata in cursul zilei de marti.

"Dupa 16 luni in fruntea Ministerului Sportului, am luat decizia sa plec din guvern din motive personale", a afirmat Laura Flessel, intr-un comunicat.

 

loading...