Donald Trump anunță că va face publice toate dosarele secrete privind asasinarea lui JFK dacă va fi reales președinte

Postat la: 16.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Donald Trump anunță că va face publice toate dosarele secrete privind asasinarea lui JFK dacă va fi reales președinte

Donald Trump a promis într-un interviu acordat luni publicației The Messenger că toate dosarele rămase privind asasinarea lui JFK vor fi făcute publice.

"Am făcut publice multe, după cum știți. Și voi elibera și restul", a declarat Trump pentru The Messenger, referindu-se la dosarele Kennedy.

Acest lucru reprezintă o răsturnare de situație din partea fostului președinte, care anterior i-a spus judecătorului Andrew Napolitano că "dacă l-ai vedea (dosarele JFK), nici tu nu ai vrea să le eliberezi".

În timpul primului său mandat de președinte, Trump a făcut publice o parte din documentele JFK, dar nu toate. Motivul pe care administrația sa l-a oferit la vremea respectivă a fost că "anumite informații ar trebui să continue să fie redactate din cauza unor preocupări identificabile legate de securitatea națională, aplicarea legii și afaceri externe".

Se pare că aproximativ 4300 de documente din dosarul JFK au rămas redactate și ascunse.

Când președintele Trump a fost întrebat de The Messenger dacă publicul ar trebui să fie îngrijorat de ceva din dosarele nepublicate, Trump a ezitat.

Ei bine, nu vreau să comentez pe această temă. Dar vă voi spune că am făcut publice multe. Voi face publică partea rămasă foarte devreme în timpul mandatului meu.

După cum știu cititorii Gateway Pundit, problema asasinării lui JFK a reapărut în conștiința publică datorită nepotului său și candidatului prezidențial democrat Robert F. Kennedy Jr.

Acesta a vorbit recent cu Jim Hoft despre asasinarea unchiului său. Kennedy crede că CIA a fost implicată într-un fel sau altul.

De asemenea, au existat și alte teorii privind asasinarea lui JFK, inclusiv presupusa implicare a vicepreședintelui de atunci Lyndon Baines Johnson. Legendarul agent politic Roger Stone a scris o carte în care a prezentat motivele pentru care crede că LBJ l-a ucis pe JFK.

Odată ce documentele JFK vor fi publicate în întregime și neredactate, toate speculațiile vor lua sfârșit în mod oficial. Numai că Trump a promis să le ofere americanilor toată această încheiere.

loading...
PUTETI CITI SI...