Condamnări extreme în Germania: Închisoare pentru doi bărbați care au aprobat războiul din Ucraina!

Postat la: 23.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Condamnări extreme în Germania: Închisoare pentru doi bărbați care au aprobat războiul din Ucraina!

Un tribunal din Hamburg a condamnat luni un bărbat la trei ani de închisoare pentru că a aprobat în mod activ agresiunea militară a Rusiei în Ucraina, a postat simboluri de propagandă rusească pe un canal de Telegram și a avut asupra sa arme albe interzise, relatează Deutsche Welle.

Potrivit unui purtător de cuvânt al tribunalului, pedeapsa foarte aspră a fost cumulată, întrucât bărbatul fusese deja condamnat în aprilie la doi ani și patru luni de închisoare de un tribunal districtual din Berlin pentru că a atacat un jurnalist în timpul unei demonstrații.

Potrivit procuraturii, condamnatul face parte din partidul extremist neînregistrat "Cealaltă Rusie", fondat de membri ai Partidului Național Bolșevic, interzis în Rusia.

În același timp, tribunalul districtual din Berlin-Tiergarten l-a condamnat pe complicele primului autor al atacului la șase luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit verdictului, el a fost cel care a postat logo-ul Z în numele primului inculpat pe un canal de Telegram și tot el a fost găsit în posesia cuțitului pliabil interzis. Jurnaliștii au aflat, de asemenea, că ambii condamnați au avut condamnări penale anterioare.

loading...
PUTETI CITI SI...