China se pregăteşte de un focar de Covid la scară uriașă: documente emise de Partidul Comunist Chinez pentru "lagăre de contaminare"!

Postat la: 12.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

China se pregăteşte de un focar de Covid la scară uriașă: documente emise de Partidul Comunist Chinez pentru

Regimul chinez a notificat autoritățile locale să se pregătească pentru un focar pe scară largă de COVID-19, potrivit unor documente interne scurse şi obținute de Chinese Epoch Times.

Un document, intitulat „Aviz de consolidare suplimentară a prevenirii epidemiei" a fost emis de Consiliul de Stat al regimului chinez și transmis de guvernul provincial Fujian autorităților locale la 30 septembrie. Celălalt este un „Aviz de prevenire a epidemiei de Ziua Națională" emis de Consiliul de Stat la 1 octombrie și distribuit de către oficialii provinciei Fujian autorităților locale. Ambele documente sunt marcate ca fiind „extra urgente".

Ambele notificări solicită pregătiri sporite pentru un răspuns de urgență la focar, Partidul Comunist Chinez (PCC) propunând cel puțin două standarde pentru autoritățile locale. Una este construirea unor locuri centrale de izolare, autoritățile locale fiind obligate până la sfârșitul lunii octombrie să creeze facilități de cel puțin 20 de camere la 10.000 de persoane. Scara fiecărui aşezământ de izolare trebuie să fie mai mare de 100 de camere.

Conform datelor publice, populația provinciei Fujian în 2020 era de 41,54 milioane. Începând cu 19 septembrie, provincia a înființat 35.691 de camere de carantină în 296 de locații centrale. Pe baza standardului din avizul de prevenire a epidemiei, provincia Fujian va trebui să construiască cel puțin 83.000 de camere de carantină până la sfârșitul lunii octombrie, adică aproximativ 47.000 de camere în mai puțin de o lună. Potrivit unui expert, cerințele pentru siturile de carantină COVID-19 relevă situația reală a pandemiei în China.

Dr. Sean Lin, fost cercetător în virologie la Institutul de Cercetări al Armatei SUA, a declarat pentru The Epoch Times: „Aceasta reflectă îngrijorarea PCC cu privire la creșterea epidemiei. Trebuie să fi ascuns adevărata epidemie din China continentală, altfel nu ar emite brusc un aviz național de pregătire pentru situații de urgență." „Avizul de consolidare suplimentară a prevenirii epidemiei" necesită stabilirea unui sistem de control cu ​​cinci straturi.

„Cadrele PCC ale orașului și ale străzii, personalul rețelei comunitare, lucrătorii medicali de bază, poliția și voluntarii vor implementa în comun prevenirea epidemiei comunitare", cum ar fi „implementarea strictă prevenirea și controlul comunității" sau blocarea comunităților rezidențiale, se arată în document. Lin a spus că sistemul de control este de fapt să înăsprească managementul social în zonele locale.

„Dacă nu există test de acid nucleic, toate măsurile de prevenire a epidemiei PCC sunt aceleași cu campaniile politice. De exemplu, puteți fi pus în carantină oricând și trimis într-un site de carantină. Și siturile de carantină pot fi, de asemenea, un loc de persecuție politică ", a spus Lin. „Indiferent cine sunteți, atâta timp cât PCC spune că ați dat rezultate pozitive într-un test de acid nucleic, acesta vă va priva de toate drepturile voastre. Siturile de carantină ale PCC sunt de fapt o formă alternativă de lagăr de concentrare".

loading...
PUTETI CITI SI...