Ce înseamnă Kamala în sanscrită: Indienii sunt fanii primului vicepreședinte-femeie din istoria SUA

Postat la: 08.11.2020 17:27 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce înseamnă Kamala în sanscrită: Indienii sunt fanii primului vicepreședinte-femeie din istoria SUA

Indienii sunt mari susţinători Kamala Harris! Numele noului vicepreşedinte al Americii are o semnificaţie aparte în sanscrită. Kamala Harris, vicepreşedintele ales în SUA, s-a adresat pentru prima dată naţiunii sâmbătă seara, la câteva ore după ce Joe Biden a depăşit pragul de 270 de voturi electorale pentru Casa Albă.

Kamala Harris, vicepreşedintele ales în SUA: "Deci, John Lewis, înainte de moartea sa a scris că Democraţia nu este un stat, este un act. Şi ceea ce a vrut să spună a fost că democraţia americană nu este garantată. Este la fel de puternică ca şi dorinţa noastră de a lupta pentru aceasta. Timp de patru ani, aţi mers şi aţi organizat pentru egalitate şi dreptate pentru vieţile noastre şi pentru planeta noastră, apoi aţi votat. Şi aţi transmis un mesaj clar. Aţi ales speranţa şi unitatea, decenţa, ştiinţa şi, da, adevărul.".

Harris, fiica unor imigranţi jamaicani şi indieni, este prima femeie aleasă la vicepreşedinţia Americii. Vestea a fost sărbătorită şi într-un sat indian, unde s-a născut bunicul acesteia. Numele Kamala înseamnă "floare de lotus" în sanscrită. Arulmozhi Sudhakar, consilier al satului Thulasendrapuram, Asia: "Suntem fericiţi. Felicitări Kamala Harris. Din 3 noiembrie aşteptam să câştige şi suntem foarte fericiţi şi felicitări din nou."

loading...