Propaganda LGBT se face acum prin fotbal și dezvăluiri regale. ''Cei ce fac pe proștii, riscă să rămână așa!''

Postat la: 25.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Propaganda LGBT se face acum prin fotbal și dezvăluiri regale. ''Cei ce fac pe proștii, riscă să rămână așa!''

Oameni care nu sunt de regulă suporteri ai fotbalului urmăresc acum Mondialul din Qatar doar pentru ca să vadă ce se mai întâmplă pe frontul luptei pentru drepturile LGBT-iștilor.

În această vară mai multe echipe naționale europene, deși au fost informate că în Qatar homosexualitatea se pedepsește, au anunțat public că vor purta banderole în culorile curcubeului, în semn de solidaritate cu comunitatea LGBT. Qatarezii i-au lăsat să creadă că asta va fi posibil, dar chiar înaintea începerii Campionatului, au obligat FIFA să anunțe că cei ce vor purta banderola vor fi sancționați cu câte un cartonaș galben, jucătorii respectivi putând fi suspendați dacă recidivează și la meciul următor. A fost suficient pentru ca să topească solidaritatea fotbaliștilor cu lgbt-iștii, aceștia renunțând rapid la banderole.

Ca la o apăsare de buton s-au mobilizat însă oficialii europeni, șefi de federații și miniștri, care au protestat punându-și ei banderolele curcubeu sau amenințând cu retragerea echipelor naționale din competiție. A mai fost și poza penibilă cu fotbaliștii nemți ce și-au pus mâinile la gură ca să simuleze cenzura, gest prevestitor însă pentru papara pe care-au încasat-o de la japonezi. Unii dintre amicii mei jurnaliști spun că toată tevatura asta va spori numărul adepților LGBT-ismului, eu cred însă că va naște un val de oprobiu suplimentar la adresa celor ce promovează acest exhibiționism ce contravine moralei creștine sau musulmane, a restului cetățenilor ce pân-acum erau toleranți cu comunitatea homosexualilor.

Tot ieri presa britanică a scos de la naftalină informații despre regele Charles al III lea ce zic așa: ''Mai multe surse au declarat pentru Globe Magazine, în cea mai recentă ediție, că un dosar exploziv MI5 care detaliază aproape 60 de ani de întâlniri homosexuale cu unii colegi de internat, majordom și persoane de sânge albastru a fost trimis către Parlamentul Britanic. Se pare că se confirmă ceea ce fosta soție a Regelui Charles al III-lea, prințesa Diana, le-ar fi spus fiilor lor. Ba chiar noul monarh ar fi recunoscut că și-a înșelat regretata soție cu alți bărbați. Un oficial al palatului a susținut sub rezerva anonimatului: „Charles a fost bântuit de ani de zile de incertitudinea că este gay sau bisexual".'' (cotidianul)

Desigur că această colportare a unor informații infamante nu e întâmplătoare, putea lesne să nu existe în condițiile atât de conformistei prese britanice, pentru mine e limpede că e o operațiune gândită tot pentru promovarea homosexualității ca fiind ceva ce ține de normalitate, dacă chiar regele se pare că a practicat-o timp de șase decenii.

Acțiunile promotorilor LGBT-ismului sunt clar unele programate, ce-ar avea rolul să forțeze ultramajoritatea heterosexuală nu doar să accepte că e normal ce vrea și practică minoritatea, dar să-i și îndemne pe mulți ''să treacă strada''. Efectele nu vor fi însă cele dorite, ci unele ce vor naște mișcări de contestare, poate și violențe, contra celor ce vor să impună exhibiționismul homosexual, făcând cumva pe proștii. Deși e grav și nu-i de râs, îmi amintesc ce-mi zicea tata despre cei aflați în posturi similare, și se aplică și situației analizate azi: ''Ăștia acum doar fac pe proștii, dar riscă să rămână așa''!

Cozmin Gușă

loading...
PUTETI CITI SI...