Premiul Nobel pentru pace se va da pentru război în 2022!

Postat la: 07.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Premiul Nobel pentru pace se va da pentru război în 2022!

Azi se decernează premiul Nobel pentru pace, iar de vreo două săptămâni presa mondială ne anunță că favoritul este Zelenskiy. Probabil că decizia s-a luat deja și azi se face doar anunțul. Laureatul trebuie să fie musai ''cu capul umflat''?

După știrea ''The New York Times'' care ne zice că serviciile secrete americane indică guvernul ucrainean ca fiind coordonatorul asasinării Daryei Dughina, e cert că Zelenskiy s-a zăpăcit rău la cap, speriat maximum la perspectiva că-și pierde sprijinul necondiționat din partea SUA.

Cu mintea lui mică, pe măsura staturii sale politice, Zelenskiy a cerut ieri americanilor să lovească preventiv bazele nucleare ale Rusiei, declanșând astfel războiul nuclear de care se teme toată planeta.

Eu am o teorie validată în timp, conform căreia celor ce ajung în poziții publice ce le exced capacitățile intelectuale ''li se umflă capul'', adică nu mai pot gândi normal, unii putând fi încadrați și ca bolnavi psihic.

Zelenskiy dă semne de ceva vreme că i s-a umflat capul, iar asta se vede limpede, și nu doar prin oroarea pe care a slobozit-o cerând declanșarea războiului nuclear.

Mă gândesc că după declarația de ieri, cei ce au scris numele lui Zelenskiy pe diploma de laureat Nobel pentru pace o fi avut o noapte albă, încercând să negocieze, între ei, dar și cu șefii lor nevăzuți, schimbarea numelui ucraineanului cu altcineva de pe listă.

Desigur că dacă se va întâmpla așa ne putem aștepta ca Zelenskiy, cel cu capul umflat, să-și multiplice gafele în serie, cu consecințe dintre cele mai grave pentru ucraineni și lume.

Dar dacă decizia nu va fi schimbată și Zelenskiy va fi anunțat ca și gardian al păcii planetare în 2022? Atunci va fi clar pentru toți că trăim periculos, într-o lume condusă de niște nebuni, sub semnul zicerii ''Dumnezeu cu mila sa''!

Cozmin Gușă

loading...
PUTETI CITI SI...