Pedofilul de pe Wall-Street

Postat la: 15.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Pedofilul de pe Wall-Street

Sub acest titlu, pe cât de inspirat, pe atât de real, Iosefina Pascal dezvăluie azi opiniei publice o oroare de mari proporții. Un avocat american de pe Wall-Street, prezent frecvent în București, pedofil notoriu, a corupt sute de tineri, iar faptele au fost documentate de o casă de avocați din Marea Britanie. Oare ce au păzit autoritățile române?

Această întrebare este cât se poate de legitimă. Cum a fost posibil ca poliția și procuratura să nu știe nimic? Abominabilele fapte, a căror descriere o veți afla în cele ce urmează, nu se puteau petrece decât într-o perioadă relativ lung de timp. Și, mai ales, ele nu puteau exista fără o întreagă rețea care să le susțină, rețea construită cu migală, cu tenacitate, de către avocatul pedofil.

Acest du-te-vino al unor minori jerpeliți, subnutriți, ca vai de capul lor, cei mai mulți literalmente copii ai străzii, în apartamentul ocupat de un om cu stare, nu putea să treacă neobservat și iată că totuși, lăsând la o parte autoritățile, nici măcar vecinii nu s-au arătat intrigați și nu și-au îndeplinit o datorie elementară, cea de a sesiza autoritățile.

În cele ce urmează, am să reproduc integral semnalul de alarmă transmis astăzi de Iosefina Pascal și, tot integral, o cutremurătoare intervenție video a avocatei din Marea Britanie:

„Dezvăluiri incredibile despre un monstru care a abuzat zeci, poate chiar sute, de copii și tineri din București. Monstrul este un puternic avocat de pe WallStreet. Despre acest caz din Romania și despre alte cazuri similare am discutat cu doamna avocat Ann Olivarius, președinta casei de avocatură "McAllister Olivarius".

Din păcate, însă, astfel de fapte continuă să se petreacă acum când vorbim, iar victimele sunt complet abandonate în România. Dacă sunteți victima unui abuz sexual, sau fizic, săvârșit de un cetățean american, sau britanic, puteți contacta casă de avocatură McAllister Olivarius. Totul va rămâne complet confidențial, iar asistența juridică este gratuită. Contact: romania@mcolaw.com"

Sorin Rosca Stanescu

loading...
PUTETI CITI SI...