Baronul suprem al PSD-ului e alintat cu "băi măscăriciule" de către fostele slugi

Postat la: 27.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Baronul suprem al PSD ului e alintat cu

Baronul suprem al Vrancei și cel mai celebru baron al PSD-ului pe numele său Marian Oprișan, alintat de presă cu apelativul Portofel sau Șuțu, cu referire la apucăturile sale din tinerețe, a ajuns acum după pirederea alegerilor, ca până și fostele sale slugi să-l trateze ca pe un politruc de pripas. Ba chiar ca pe un boschetar fără nici un viitor!

Destul de recent a apelat la prefectul de județ pe nume Halici, fosta sa slugă și "băiet de casă" ca să-i rezolve o problemă administrativă la pachet cu una politică. Halici, cu Ciolacu în spate pe post de jilț, i-a servit una pe rever de și-a adunat Portofel molarii de pe scări: "Băi, Mariane, bagă-ți mințile în cap, PSD-ul e într-o altă epocă, tu ești un ratat. Ai noroc cu mine că sunt șef de filială, că altfel zburai de mult din partid!"

Conjunctura "hot teen in action" cu care se lupta Portofelul de Vrancea în acel moment, nu i-au permis celui din urmă să mai comenteze în front. O mult mai mare umilință a primit-o de la unul Resmeriță, afacerist de mucava din specia Vasile Lumânăraru din romanul lui Camil Petrescu, care i-a spus textual: "Băi hoț de buzunare dă-te-n p... mea de jagardea că mă urinez cu boltă pe tine!" Asta după ce în prealabil îi recomanda traseul pe care să vină în Focșani. Știut fiind faptul că Portofelul Vrancei locuiește de la 27 km de Focșani.

În fiecare zi orgoliul său infint de politruc suprem este demolat de către toate fostele sale slugi care fac coadă in fața ușii biroului său. Adică la cabinetul actualului președinte Cătălin Toma. Toți se perindă agale prin fața ușii sale, îl tratează cu sictir și plasează aceleași temenele și sacoșe la ușa unui obscur primar de țară ajuns acum șeful suprem al Vrancei, deci și șeful său. Umilință fără limite și fără anestezie!

Dar poate cea mai mare umilință și totodată ofensă, avea s-o primească de la sluga sa credincioasă Cornel Trahanache. Acum devenit patron de podgorie. Șuțu crezându-se încă jupân l-a sunat pe podgorean și i-a comandat ca să-i trimită câțiva muncitori să-i care un pachet de câteva sute de panouri solare pe dealul reședinței sale de la km 27.

Fostul baron a promis că-i plătește pe muncitori cu 1.200 lei pentru activitatea făcută. După, le-a dat numai 600 lei. Lucru care l-a făcut pe Dom Trahanache să turbeze: "Băi, măscăriciule, crezi că mai ești președinte și o să mai fii vreodată? N-am plătit destul pentru tine? Mi-ajunge! Dă banii la oameni că iau un par și-ți sparg toate panourile". Ei, chiar ca Trahanache să se răscoale la Conu Fănică Tipătescu, așa ofensă nu s-a mai văzut pe plaiurile Mioriței!

Marian Gârleanu

loading...
PUTETI CITI SI...