Alegerile Americane l-or fi scăpat pe Biden de șantajul lui Zelenskiy?!

Postat la: 17.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Alegerile Americane l-or fi scăpat pe Biden de șantajul lui Zelenskiy?!

Pe lângă faptul că au generat turbulențe anti-Trump în Partidul Republican, celălalt efect concret indirect al Alegerilor Americane este legat de diminuarea spre anulare a posibilității ca Biden să fie suspendat din funcție.

Mașinăria democraților a lucrat serios în ultimele luni pentru escamotarea oricăror acțiuni dedicate suspendării, de la decuparea ilegalităților grave ale lui Hunter Biden din dosarul procurorilor, până la altele, nedevoalate public, ce conțineau potențial de acuzare serioasă la adresa lui Joe Biden. Este fezabil să credem că există asemenea fapte inclusiv legat de România și perioada băsistă când Biden ''ne-a avut în grijă'', Fondul Proprietatea fiind una dintre ele, vânătorile lui Hunter cu Puiu Popoviciu, combinate cu excursiile cu peripeții din România către Ucraina ale acestuia, fiind alta, cunoașteți și teoria mea legată chiar de condamnarea forțată a Elenei Udrea, care se pare că ''s-a făcut vinovată'' în închisoarea din Costa Rica de oferirea de informații infamante contra lui Biden pentru oamenii lui Trump, ce-aveau nevoie de ele în campania din 2020. Elena a scăpat apoi în mod miraculos din iadul pușcăriei sud-americane, iar azi este doar un deținut cu potențial de credibilitate cvasi-anulat, în cazul ipotetic în care ar fi chemată să-și susțină probabilele mărturisiri.

Treaba implicării familiei Biden în afaceri necurate în Ucraina este însă mult mai vizibilă și gravă, a fost arhidiscutată de către Trump și-ai lui în campania din 2020, dacă vă mai amintiți chiar Zelenskiy a fost solicitat public de către Trump să facă cunoscute acuzațiile procuraturii ucrainene contra lui Biden. Încă circulă pe internet un video filmat la reuniunea Consiliului de Relații Externe, unde actualul președinte SUA se laudă cum a condiționat demiterea procurorului general al Ucrainei, ce ancheta cazul Burisma, de oferirea ajutorului american de 1 miliard de dolari pentru vecinii noștri. Procurorul general a fost demis, dar e limpede că probele corupției sunt și azi la dispoziția autorităților ucrainene, și n-am cum să nu mă gândesc că asta reprezintă o armă solidă în mâna lor, cu potențial de atac sau șantaj la adresa lui Biden, în caz de nevoie.

La cum se comportă Zelenskiy și trupa lui, e clar că cei ce-l protejează pe Biden cred că aceștia ar fi în stare să-și folosească dosarul, despre care ucrainenii nu mai vorbesc după alegerile din 2020, dar îl păzesc bine (tot la fel vă puteți explica și de ce Erdogan îl protejează pe Plahotniuc de câțiva ani, ținându-l ascuns și păzit în Ciprul Turcesc, miliardarul moldovean, ce devenise brusc prietenul Victoriei Nuland, are și el destule date financiare ce converg către Biden și oamenii lui!).

Ei bine acum, după securizarea Senatului de către democrați în SUA, pericolul suspendării și judecării lui Biden e cvasi-anulat, deci și eventualele demersuri de șantaj din partea lui Zelenskiy și a șefilor săi sunt mult diminuate ca potențial. Iar asta poate fi explicația pentru disciplinarea dură și publică a lui Zelenskiy de către americani în ultimele zile, iar acesta a rămas perplex văzând că minciunile sale nu mai sunt ''cumpărate'' ușor de către oficialii SUA sau de liderii occidentali. Mai lipsește doar decredibilizarea majoră a regimului lui Zelenskiy și a sa personal, pentru ca ce-ar mai încerca să acuze actorașul de la Kiev să nu mai poată avea suficientă valoare de întrebuințare. Desigur că analiza mea e doar o ipoteză logică, bazată însă pe faptele cunoscute descrise mai sus, dar dacă e valabilă, atunci pe ''ZeleVogue'' îl așteaptă zile grele, că așa pățesc mereu șantajiștii al căror plan eșuează.

Cozmin Gușă

 

loading...
PUTETI CITI SI...